Om os

Åbningstider

Mandag til Torsdag  8.00 til 16.00 

Fredag                      8.00 til 15.00

Lørdag og søndag    Lukket

 

Hvem er Nicobelli VVS

Nicobelli VVS er leverandør af VVS artikler til boligforeninger, produktionsvirksomheder, institutioner, hoteller, foreninger m.m. Vi har mere end 20 års erfaring med at servicere kunder, der har behov for kvalitets VVS artikler, som armaturer til køkken og bad, ventiler i alle afskygninger til diverse anlæg, pumper, toiletter, vaske, afløb, radiatorer med følelere og styringsenheder, samt diverse el-artikler og meget mere.

Vi er den VVS leverandør der går den ekstra mil for vores kunder. Vi er meget fleksible og skaffer typisk meget hurtigt enheder, som ikke er på lager. Vi er til stede i hele landet, og kan hjælpe dig med kompetent rådgivning og sparring af dine behov.

Har du ansvaret for drift og vedligehold af en boligforening, ejendomme eller andre steder hvor stabil og sikker drift er altafgørende? Så er Nicobelli VVS din partner. Kontakt os hør hvordan vi kan hjælpe dig med at få en driftsikker hverdag.

 

Nicobelli VVS´s historie

Efter 18 år som indkøbschef hos AO-Johansen startede Carsten Hartmann i 2003 Nicobelli VVS. Firmaet har sidenhen udviklet sig og består i dag af 3 ejere og 10 kompetente medarbejdere. Forretningsgrundlaget er koncentreret omkring 2 store producenter, men har løbende udviklet sig utrolig meget og fået en masse flere producenter og leverandører ind.

 

Leverandører

FlowCon International: FlowCon er en af verdens største producenter af ventiler til bygningsregulering i forhold til vand, varme og køl. Blandet andet Axel towers, Novo Nordisk, og en stor mængde boligselskaber har monteret FlowCon ventiler.

Nicobelli VVS er enedistributør af FlowCon ventiler og udmærker sig ved at lave dokumentation, og leverer ventilerne mærket og indstillet efter behov, hvilket er en stor fordel i installationsfasen, da det er med til at minimere fejl.

 

Paffoni: En af Italiens tre førende producenter af armaturer til køkken og bad, der er kendt for kvalitet og design. De har på dette grundlag opnået en markedsandel på ca 40% i Italien. Armaturerne bliver designet og produceret i Italien, og der gives 10 års garanti på alle Paffoni armaturer og reservedele. 

Nicobelli VVS, har derudover egen produktion af visse produkter, så vi kan sikre kvaliteten og udvikle produkter lavet specifikt til det danske marked.

Nicobelli VVS er din garanti for høj kvalitet, kompetente medarbejdere, og den bedste service!